استاد آموزش ساز کاخن و درامز و فلوت ریکوردز|خانم سحر شاطری
استاد آموزش ساز کاخن ، درامز و بلز خانم سحر شاطری
آموزش ساز کاخن ، درامز و موسیقی کودک(بلز) توسط استاد سحر شاطری در بهترین آموزشگاه موسیقی کاخن و بلز(موسیقی کودک) در تهران صورت می گیرد.
روزهای حضور در آموزشگاه: دوشنبه
آموزش حضوری و آنلاین: دارد
جهت مشاوره رایگان و اطلاع از تخفیفات همین الان با شماره 22849355-021 تماس بگیرید.
توضیحات بیشتر درباره استاد شاطری را در پایین همین صفحه بخوانید ..
ثبت نام کلاس آموزش آنلاین استاد
سوالی دارید ؟
ثبت نام دوره آموزش تصویری موسیقی
بیوگرافی سحر شاطری:
- مدرس درامز ، کاخن ، سازهای کوبه ای ، موسیقی کودکان و آموزش فلوت ریکوردر
- هنر آموخته نزد استادان : امیر علی طاهری ، علیرضا طباطبایی ، درامز .
- دارنده گواهینامه حضور در دوره تخصصی درامز با اندی رود نوازنده و مدرس آلمانی
- دارنده گواهینامه حضور در دوره تخصصی درامز با یوست نیکل نوازنده و مدرس حرفه ای درامز در آلمان
- حضور در دوره درامز رکوردینگ با آنتوان بدوی نوازنده مجرب درامز
- عضو سابق تیم اجرایی مدرسه درامز آریان
- عضو فعال انجمن نوازندگان درامز ایران
- عضو گروه دف نوازی مازندران ، و اجرای گروهی در سالن حلال احمر مازندران
- عضو ارکستر نوازندگان آقای روزبه نعمت الهی
- اجرای کنسرت های متعدد در داخل و خارج کشور
در ادامه بخوانید که ....
آشنایی با ساز درامز
ساز درامز جز دسته سازهای کوبه ای هست که در حالت عادی با دو چوب بر روی چند سنج و طبل نواخته می شود و پدال هایی که به وسیله حرکت به واسطه نواختن بیس درام و سنج ها را کنترل می کند.
چند نکته مهم برای آموزش و یادگیری سریع تر ساز درامز
- نداشتن صبر و داشتن عجله در آموزش درامز
- عدم تمرکز روی اصول اساسی که استاد درامز آموزش می دهد
- هیچ میانبری در یادگیری درامز وجود ندارد فقط تلاش کلید موفقیت است
- افزایش سرعت یادگیری باهم نوازی با اهنگ های مورد علاقه با استفاده از بیت،ردیف های کوتاه نت و ایده های موسیقیایی استاد درامز در کلاس آموزش درامز
موسیقی کودک چیست؟
روش های آموزش موسیقی کودک و متدهای آموزشی این هنر بویژه برای خردسالان دهها سال است که در کشورهای پیشرفته جا افتاده و تدریس می شود اما در ایران هنوز اندر خم یک کوچه است.
متد آموزش موسیقی که مبدع و مبتکر آن کارل ارف (۱۸۹۵-۱۹۸۲) آهنگساز آلمانی بوده سالها است که در کشورهای مختلف دنیا اجرا می شود ؛ این متد در ایران سال 1348 توسط دکتر سعید خدیری که دانش آموختة مکتب ارف در آلمان بود ، مطرح شد وازآن زمان کارگاه موسیقی کودکان و نوجوانان سازمان رادیو تلویزیون تحت نظر وی شیوه آموزش موسیقی بر مبنای متد ارف را آغاز کرد.
در متد اُرف عناصری مثل بیان،آواز، ریتم و حرکت مبنا قرار می گیرند که با گرایش به موسیقی ،نمایش وحرکت به صورت تجربی ، توانائی های ذهنی و جسمی، مهارت های شنیداری و رفتاری کودکان،ذوق تشخیص موسیقی و زیبائی شناسی آنها را تقویت می کند و از طریق استفاده از سازهای بسیار ساده از نظر ساختمان و طرز اجرا، استعداد کودکان را پرورش می دهد.
از اواخر دهه چهل تا کنون همواره تدریس موسیقی با استفاده از شیوه ارف محل نزاع اهل موسیقی و مدرسان این رشته بوده و عده ای در جهت دفاع از این متد با این استناد که در دهه های اخیر عالمگیر شده است سخن می گویند و عده ای نیز تدریس آن را سوق دادن فرزندان این ملک به سوی غرب و بیگانه می انگارند.
اخیرا ساسان فاطمی پژوهشگر و کارشناس موسیقی در بروشورآلبوم تازه منتشر شده موسسه ماهور چنین نوشته است :اکنون سالها است که کودکان ما موسیقی را در کلاسهای موسوم به” ارف„، که تماما بر اساس موسیقی غربی برنامه ریزی شده اند آموزش می بینند،گوش کودک ایرانی از همان ابتدا با گام ها و فواصل غربی ،نظام ریتمیک غربی وهمچنین ملودی های غربی خو می گیرد و بدیهی است که به تدریج موسیقی و نظام موسیقایی ایرانی برای او تبدیل به موسیقی و نظامی غریبه و ناآشنا می شود موسیقی هایی که برای کودکان تولید و منتشر می شوند نیز متاسفانه همین نوع موسیقی را ترویج می کنند و گاه هیچ نیستند جز شعرفارسی بر روی ملودی های غربی… .”
در جهان امروز متدهای جهانی و کارآمد دیگرهم مثل سوزوکی،کدای و… در زمینه آموزش موسیقی وجود دارد اما هیچکدام مثل متد ارف بویژه در ایران شناخته شده و جا افتاده نیست.
مهدی آذرسینا که خود از شاگردان دکتر خدیری در آموزش موسیقی به شیوه ارف است می گوید:„ما باید متد مناسبی را داشته باشیم که به درد ما بخورد و با نیازهای ما سازگار باشد من بر این باور هستم که ممکن است بشود به کودک شش ،هفت ساله” راک کشمیر„یا” نصیرخانی”(از گوشه های موسیقی سنتی ایران) هم یاد داد اما این کار هم درست نیست و هم نیاز جنبی آموزش موسیقی را بر آورده نمیکند .
با گذشت نزدیک به چهل سال از آموزش موسیقی به روش ارف در ایران، گروه موسیقی خبرگزاری مهر بر آن است تا با نظر سنجی از مخالفان و موافقان تدریس این شیوه آموزشی جهت دست یافتن به یک اجماع کلی در زمینه تدریس موسیقی گام بردارد ؛ بدون شک در این مسیر نقش مراکز آموزشی و آکادمیک هنر موسیقی در تهیه و ارائه روشی علمی که مبتنی بر فرهنگ ملی بوده وهمه نیازهای آموزشی را بر اساس موسیقی ایرانی مرتفع سازد بسیار حائز اهمیت خواهد بود
من 6 ماهی میشه با استاد شاطری ساز کاخن رو دارم یاد می گیرم خیلی صبور هستن و مو به مو به من نکات گفته میشه ممنون استاد
محصولات مشابه